Thursday, 29 October 2015

Premium Beautiful Expert & Business Coach

Jika anda baru sahaja 'google' Premium Beautiful & menjumpai my blog, selamat datang olyn ucapkan & tahniah kerana anda telah menjumpai Premium Beautiful Expert. Segala persoalan anda tentang Premium Beautiful atau bisnes akan olyn jawab satu persatu.

Olyn telah menjadi pengguna setia Premium Beautiful sejak dari zaman anak dara iaitu pada tahun 2008. Terima kasih kepada kakak ipar yang memperkenalkan PB( waktu itu dia pun baru first time nak pakai PB selepas bersalin anak pertama).

Me & my kids, Husna & Hayyan

PB dengan kelebihan Far Infrared Ray pada fabriknya membantu menstabilkan hormon, melancarkan perjalanan darah & membantu meningkatkan metabolisme badan kita.


Olyn pula pada waktu itu memang sering mengalami senggugut yang sangat teruk & perlu bergantung dengan ubat sebelum ini.

Dulu memang ada pandangan skeptikal tentang korset. Risau panas, rimas & tidak selesa. Namun semuanya berubah dengan Premium Beautiful. Bekerja di tengah panas pun tiada masalah

Alhamdulillah selepas pakai, kesakitan akibat senggugut tidak olyn rasai. Begitu juga selepas bersalin, ia memainkan peranan yang penting semasa waktu berpantang. Paling terasa bila badan rasa hangat je waktu berpantang. 

Bahagian pinggang, punggung dan bahu terjaga dengan pemakaian PB. Lebih-lebih lagi time menyusukan baby sambil duduk.   

Dari seorang pengguna setia Premium Beautiful, menjadi salah seorang Premium Beautiful Expert & The Diamond Circle leader

Lepas berurut dengan bidan & sengkak rahim terus pakai PB. Sangat berbeza antara bengkung tradisional dengan Premium Beautiful.

Berbaloi? Sangat berbaloi. Sekarang 2 orang anak olyn masing-masing dah berumur 6 & 5 tahun. 

Itu pengalaman olyn menjadi pengguna Premium Beautiful.

Sekarang olyn nak berkongsi pula cerita bagaimana akhirnya Premium Beautiful menjadi my second source of income. 

Cerita pada penghujung 2012, dalam olyn tercari-cari peluang untuk gandakan income bulanan, olyn terbaca blog rakan sekolah lama iaitu Norain Mohd Nizar, yang sekarang merupakan my mentor in business. 

Berubah ke arah yang lebih baik

5 tahun selepas menjadi pengguna setia Premium Beautiful, akhirnya perancangan Allah membuka peluang olyn kepada bisnes ini. 

Anugerah pertama sebagai Sales Manager dengan jualan sebanyak RM20,000

Banyak juga yang telah olyn capai sepanjang berada dalam bisnes ini. Yang paling best olyn lakukannya secara online & separuh masa. 

Olyn sewaktu 'Diamond Night', terima anugerah sebagai Diamond Sales Manager dengan jualan sebanyak RM180,000

Dari seorang, bisnes olyn dah berkembang kepada beberapa cawangan atau bisnes partner di Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Melaka, Penang & Terengganu.

Gembira dapat berkongsi peluang capai kesihatan & ganda pendapatan dengan orang lainMudah berbisnes dengan The Diamond Circle. Bisnes pun senang nak berkembang ke seluruh Malaysia walaupun secara online.

Rakan kongsi daripada pelbagai profesion

Kunci untuk berjaya adalah kerja berpasukan.
Oklah.Simpan cerita lagi untuk post akan datang.

Sampai jumpa lagi!

I'm Premium Beautiful Expert
Siti Azlina Osman

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature