Tuesday, 10 November 2015

Gaya MUT & TDC Dinner


Hi semua..

Olyn sekarang di dalam dilema. Haha..Dilema apa? 

Olyn tengah memikirkan gaya untuk ke Majlis Ulangtahun Haio & juga TDC Dinner.

Gaya pertama yang olyn pilih ialah gaya Angelina Jolie dalam filem Magneficient. Bila sebut gaya ini terus olyn teringat penyanyi Alyah.

Cantik kan baju rekaan Armacouture ni

Tetapi sayangnya, sebab masa yang tak cukup untuk tempahan, jadi bertujar ke plan B.

Terpaksa olyn cari ready made dress.

Dress A

Dress B

Cuba teka yang mana satu olyn pilih untuk Majlis Ulangtahun Haio tahun ini?

Dress dah ada, MUA pun dah tempah. Cuma konsep atau tema make up je olyn tak jumpa lagi. In mind sekarang adalah to look elegance Princess look alike. Haha..angan besar nampak.

Oklah. Tunggu hari MUT nanti ye. Tapi kalau you all ada any idea, feel free to share with me ya.

Muah muah

Siti Azlina Osman
Premium Beautiful Expert





No comments:

Post a Comment