Friday, 26 February 2016

5 SEBAB WAJIB MELANCONG PERCUMA DENGAN THE DIAMOND CIRCLE.


Hi semua..

Siapa suka melancong?

Wah..ramai yang sukakan. Dapat tengok tempat orang, makan-makan , membeli belah, ambil gambar banyak2 di negara orang, & yup mestilah suka melancong!

Tapi...

Siapa suka melancong tanpa keluar duit untuk 

1)Pengangkutan (contoh: flight, bus, train etc)

2)Penginapan (Hotel)

3)Lawatan ke tempat-tempat 'Must Visit' di sesebuah negara

4) Makanan

5)Pemandu Pelancong

Yup! 

All the above 'kawtim' FREE!

Bestkan!

Sebelum itu, mari olyn ceritakan tentang THE DIAMOND CIRCLE.

The Diamond Circle atau singkatannya TDC, adalah merupakan satu kumpulan usahawan yang menjalankan perniagaan secara online. TDC terdiri daripada mereka yang bekerja, surirumah juga pelajar dengan rata-rata mempunyai pendapatan minimum RM1,000 walau pun berniaga secara 'part time'! 

THE DIAMOND CIRCLE LEADERS terdiri daripada jurutera, pegawai bank, surirumah dan golongan professional yang lain.

Bayangkan income TDC member yang baru pun mencecah RM 2,000 sebulan?Bagaimana jika RM5,000? Dan berbusiness yang mempunyai payslip yang sah.
Teruja?

Ada lagi. TDC mempunyai rangkaian pelanggan dari Seluruh Malaysia, Singapura, Brunei, Indonesia, UK, New Zealand etc. Semakin hari semakin ramai orang yang memilih TDC untuk mendapatkan rundingan & membeli Premium Beautiful, Mineral Coffee, Herba Maharani, Marine Essence produk dan sebagainya. 

TDC Central RegionRata-rata TDC terdiri daripada golongan 20an, 30an, 40an & juga 50an.

Ini sebahagian TDC di Selatan.


Premium Beautiful Expert ini merupakan seorang Senior Engineer di  salah sebuah syarikat pembinaan  terbesar di Malaysia.


TDC amat menekankan ilmu dalam memastikan pengguna mendapatkan hasil yang terbaik. Bukan itu sahaja. Premium Beautiful Experts di dalam TDC sedia memberikan khidmat terbaik untuk anda.

TDC melatih setiap  rakan kongsi menjadi usahawan yang lengkap dengan ilmu. Bukan setakat ilmu produk & perniagaan, malah ilmu menjadi seoarng mentor.Antara bukti kepercayaan pengguna ialah lambakan testimoni atau feedback setiap hari (klik sini untuk tengok testimoni pengguna). Produk sentiasa high demand. TDC members bukan sahaja menghasilkan income bulanan sehingga RM20,000 malah dapat bercuti secara PERCUMA dengan layanan VViP!


Makin teruja?

Jadi, mari olyn ceritakan 5 SEBAB PERLU MELANCONG PERCUMA DENGAN THE DIAMOND CIRCLE

Bila sebut tentang melancong, yang olyn maksudkan di sini bukan melancong dalam negara tetapi MELANCONG KE LUAR NEGARA. Bukan sekali setahun tapi 2 kali SETAHUN!

1) Pengangkutan

Olyn kongsikan free trip terbaru TDC ke Jepun. Dengan menaiki TOP 3 Airlines in the world : Cathay Pasific Airways, kemudian bila touch down je Kansai International Airport, dah ada bas khas yang menunggu untuk bawa jalan-jalan.2) Penginapan.

Bercakap pasal penginapan, kita tak perlu susah untuk survey hotel. Segalanya telah siap ditempah. Hotel pun 5 bintang. Contoh Hotel Imperial Osaka, harga untuk standard room sahaja dah mencecah RM1200 semalam. Kalau pergi sendiri selalunya kita akan berjimat tang hotel & lebihkan bujet untuk berjalan-jalan. Tapi, bila bercuti macam VVIP bersama- sama TDC, kita memang akan dapat layanan 5 bintang. 

3)Lawatan ke tempat-tempat 'Must Visit' di sesebuah negara.

Cerita tentang tempat MUST VISIT di sesebuah negara, olyn nak ambil contoh FREE trip terbaru TDC iaitu TRIP ke JEPUN. 

Ok, kalau pergi Jepun, tempat wajib pergi salah satu tentunya Universal Studio. Boleh la tengok Sekolah Harry Porter..hehe. Cuba survey harga tiket kalau nak masuk Universal Studios. Berkira-kira juga kan kalau pergi sendiri. Imagine, melawat tempat2 'MUST VISIT' ni pun FREE! Seronok kan.

TDC IN JAPAN!

SEGALANYA PERCUMA!4) Makanan

Pasal makan memang lagi tak perlu risau. Usually, kalau pergi this FREE trip, perut korang memang tak sempat lapar.hehe..betul. Restoran yang dipilih semuanya terbaik dengan hidangan yang lazat. Paling penting kita tak perlu risau tentang halal restoran. Semua telah diambil kira. 

5) Pemandu pelancong

Lagi senang bila kita ada pemandu pelancong yang akan guide di sepanjang percutian. Aturan program lebih tersusun & banyak tempat kita boleh pergi. Terutama bila Bab shopping area mana yang best di tempat mereka.hehe..

Seronok tak tengok gambar percutiaan FREE trip to Jepun yang olyn selitkan ni? Bukan setakat Jepun, ke mana sahaja negara yang dibawa pasti layanan VViP yang kita akan terima. 

Berminat nak melancong percuma dengan kami TDC?

Contact olyn 016 354 2963. Olyn akan kongsikan caranya.

Next trip is to BEIJING, CHINA. Nak ikut?

Love,
Situ Azlina Osman
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature