Friday, 25 March 2016

PREMIUM BEAUTIFUL PROMOSI : JIMAT & BERBALOI

Ramai pula yang whatsapp hari ni nak pakai #premiumbeautiful . 

Terpukau ke dengan my waist A4 challenge..hehe.

My waist size smae as A4 size paper


Ok, bukan sebab itu. 

Ini sebab dia. 

Promo #premiumbeautiful lagi 6 hari nak berakhir. Siapa yang taknak kan kalau dapat JIMAT macam ni punya banyak.

Belum gaji? 

Tidak perlu risau. Olyn share cara my client book PB supaya tak perlu menunggu lama atau beratur panjang untuk rebut PROMO jimat ni. 

Cara 'Book' PB:

1) Whatsapp Olyn your details:
Nama:
IC:
Alamat:

2) Transfer RM50 for booking selepas terima my akaun details.

3) Make full payment before 30th March 2016.

Jadi, tak perlu tangguh lagi. 

Whatsapp Olyn 0163542963 untuk booking #premiumbeautiful sementara tunggu gaji/ bonus masuk.

Inilah masanya untuk jimat.

PB boleh dimiliki secara bayaran tunai, credit card & juga AEON.

No comments:

Post a Comment