Friday, 24 June 2016

Beli Premium Beautiful Sekarang!

Malam ni nak kongsi sikit tips antara cara olyn uruskan my online business walaupun bekerja.

Pertanyaan ini selalu ditanya oleh client juga rakan-rakan kongsi. Even Olyn sendiri pun di awal permulaan bisnes bertanyakan soalan yang sama. Bagaimana nak uruskan bisnes sambil bekerja? Takkan nak terkejar2 ke stokis setiap hari? Or takkan nak turun on the spot hantarkan PB ke client yang jauh2 ?

But, after dah bersama The Diamond Circle & buat bisnes, baru nampak ada pelbagai cara untuk kita uruskan order client. Antaranya secara whatsapp & online bersama dengan stokis. 

Beruntungnya ada support dari stokis, lebih mudah kita nak berniaga. Tak perlu risau nak ke stokis atau nak pos barang kalau kerja tengah banyak . Semuanya mereka uruskan. 

Contoh semalam olyn ada training satu hari, dari pagi sampai pukul 6 petang. Client daripada Perak,  whatsapp dah bank in payment. Olyn dapatkan her details. 

Client whatsapp payment masuk

Then, transfer payment & her details ke stokis. Stokis uruskan A-Z sampai urusan pos. 

Olyn transfer to stokis

Client hari ni beli PB & nak jadi ahli. Ahli cuma RM50 tapi yang best dia dapat RM220 bonus+cash rebate daripada Haio. Straight akan dibayar ke her account. 


Stokis uruskan pembelian & pos pada pelanggan


Alahai beruntungnya...

Olyn pun sangat happy sebab urusan berjalan lancar. Yang penting, client dapat pakai PB sebelum Raya. Lepas client dapat PB, urusan konsultasi Olyn yang akan handle. This is to help client to monitor her progress. Walaupun jauh, Olyn akan pastikan my client terima service terbaik & dapat hasil yang diidamkan. Janji follow apa yang kita cadangkan & berdisplin. Kalau client sendiri 'cheating' dalam proses nak dapatkan berat & bentuk badan idaman, itu tak dapat Olyn nak tolong😅. 

Jadi, masih nak bertangguh lagi nak pakai PB?

Tak perlu fikir lama2..
Berbaloi pakai PB dari pertama kali menyarungkannya

Jaminan PB seumur hidup


Jom pakai PB raya ini & ambil peluang PROMO Raya yang tinggal lagi 7 hari. Lebih jimat dan berbaloi!

📲Here my no : 016 3542963. Contact me to order PB.
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature