Sunday, 12 June 2016

TDC IFTAR 2016 di Roof Garden Hotel Bukit Jelutong


Alhamdulillah..diberi kesempatan untuk menulis lagi di blog ini. Olyn nak ceritakan tentang Iftar bersama The Diamond Circle hari ini. 

Iftar TDC tahun ini kami buat di Roof Garden Hotel Bukit Jelutong. 




Pilihan makanan yang pelbagai, tempat yang selesa & lebih mesra untuk semua tetamu berkumpul sesama keluarga & rakan-rakan. 



Meriah..terasa ikatan kekeluargaan antara kami.Bukan setakat sebagai rakan perniagaan tapi lebih. Berkumpul bersama dengan keluarga masing- masing memang rasa lebih seronok. Dengan anak-anak pun sama2 bina hubungan sesama mereka. 


OOTD katanya. Outfit From Jovian.

Inilah keluarga kecil Olyn

Tak banyak gambar yang Olyn ambil. Nanti olyn update bila dah dapat gambar daripada photographer rasmi TDC Hafiz Atan. 

Oklah..nak tidur dulu. Olyn cuti sehingga Isnin. Sepanjang cuti ni Olyn akan berada di Melaka. 

Jika nak dapatkan konsultasi PERCUMA 
 Premium Beautiful, bolehlah hubungi Olyn 0163542963

Nanti Olyn kongsi rahsia bagaimana Olyn dapat mengawal diri bila berdepan dengan 100++ hidangan berbuka tanpa rasa terpaksa. Hehe.

Selamat Malam.





No comments:

Post a Comment