Saturday, 4 June 2016

Tips Mudah Turun Berat Badan di Bulan Ramadhan



Hi semua..

Tinggal 2 hari lagi sebelum kita berpuasa.    

Ramai di kalangan kawan Olyn yang dah pasang angan-angan nak turunkan berat badan di bulan Ramadhan ini. Hehe..sebenarnya ada di antara mereka tu setiap kali bulan puasa akan pasang angan2 tersebut.  Tapi resultnya akan bertahan sampai hari kedua Raya sahaja.

Selalukan kita dengar bila bulan puasa ada yang berjaya turun 1-2kg tapi tak bertahan lama. Juadah buka puasa yang pelbagai & amat menyelerakan seringkali buat mission untuk kurus gagal. Itu belum sambung dengan juadah di Hari Raya nanti. 

Jangan susah hati!

Meh Olyn nak kongsikan tips cara mudah turunkan berat badan di bulan Ramadhan & resultnya berterusan walaupun anda nanti seronok beraya. 

Tips Mudah Turun Berat Badan di Bulan Ramadhan ialah dengan memakai Premium Beautiful. 

Yana ni penghidap scoliosis.Dengan pemakaian PB membantu memberi support yang betul kepada tulang belakang sambil menurunkan berat badannya.

Happy me bila tak ada masalah nak bergaya dengan RTW.

In just 3 months, she managed to wear L size compared the previous XXL

Perut kempis memang mudah nak dapat dengan pemakaian konsisten PB

PB juga membantu membuat kita tampak lebih muda

Jadi, jika azam anda ingin mula kurus di bulan Ramadhan ini sila combine azam itu dengan pemakaian Premium Beautiful. 

Jom kemaskan lemak berlipat di badan 

PB terbukti memberikan kesan seawal permulaan pemakaian.


Selain anda berasa tidak lapar, bentuk badan anda akan cepat terbentuk cantik & kemas. 

Olyn sendiri memang terlajak mempercayai formula kurus dengan Premium Beautiful ini sejak diperkenalkan 9 tahun lalu. Badan kita ni wajib memakai acuan kalau nak dapatkan bentuk badan yang cantik.

Jadi, kalau ingin dapatkan Premium Beautiful boleh contact Olyn

Olyn tunjukkan cara mudah anda mencapai misi kurus di bulan Ramadhan ini.








No comments:

Post a Comment