Wednesday, 21 December 2016

10 Sebab Anda Perlukan Premium Beautiful?


Hi all..lama tak masuk kedai update cerita..Tapi bukan bermakna kedai & bisnes tutup ye.. Alhamdulliah..bisnes makin rancak dari client Instagram, Facebook & juga pelawat blog yang search google. 

Terima kasih atas sokongan & kepercayaan anda semua. Ok, ni nak tanya tahu tak PROMOSI AKHIR TAHUN PREMIUM BEAUTIFUL tinggal 10 hari!

Iye 10 hari adik kakak!!

Itu yang makcik pun sibuk layan permintaan client tak sempat nak update blog..hehe..

Hari ni Olyn nak kongsi cerita tentang

10 SEBAB ANDA PERLUKAN PREMIUM BEAUTIFUL.

Anda memang perlukan PB bila..

1) Anda selalu terbabas dalam process diet anda.




2) Anda selalu sakit lutut/tumit masa berjalan.

3) Anda selalu sakit pinggang/belakang bila duduk lama / memandu.




4) Berat badan tak turun2 lepas berpantang.





5) Anda rasa anda kurus, tapi kurus lurus. Tiada shape.

6) Anda tidak aktif. Cepat penat & mengah kalau banyak berjalan. Berjoging? Memang lagilah tak😆.

7) Berat badan anda turun sebab pengambilkan pil/produk kurus. Kalau tak ambil, berat badan anda naik semula. 

8) Saiz dada anda selepas tidak lagi menyusu badan jadi kecil, mengecut & lembik.

9) Perut anda masih buncit walaupun dah berbulan habis pantang. Seringkali orang salah anggap ingat anda mengandung lagi.


10) Paling sedih...Bila anda gagal zip kain/seluar yang lama!

Jadi...Jom contact Olyn sekarang 

Bantu Capai Azam Kurus 2017 anda. Yang 2016 punya tak lepas lagi kan..


Pembayaran secara cash, credit card juga AEON dengan min RM98 sebulan.

No comments:

Post a Comment