Tuesday, 27 December 2016

Panduan Sebelum Membeli Korset


Hye semua..

Hari ini Olyn nak kongsikan panduan sebelum anda membeli korset. Olyn seringkali juga didatangi kawan2 atau prospek  yang pernah membeli korset jenama lain tapi akhirnya membuat keputusan untuk mendapatkan Premium Beautiful. Rupanya dahulu beliau membeli dengan sekadar bertanya kawan2 atau terpengaruh dengan jurujual yang mengutuk Premium Beautiful. 

Info tentang Premium Beautiful Korset

Client terkejut bila diberitahu harga Premium Beautiful tak sampai pun RM3,000. Siap ada warranty service seumur hidup. Dia ingatkan selama ini harga PB RM4,000-RM5,000😱😱. Siapa bagitahu tu??

Dia dah beli korset jenama X & harga RM5,000. Beliau beli juga sebab diberitahu PB tak bagus ( marketing cara tee down product lain selalunya tidak bertahan lama).

But now dia nak juga beli PB bila dah tak tahan tengok perubahan kawan2 nya.

To those yang sedang buat research korset mana yang terbaik, here some guidelines yang u all boleh gunakan.

Ask the consultant:

1) Jenis Fabrik & apa kelebihan fabrik tersebut.

Premium Beautiful diperbuat daripada Fabrik Akwatek & Akwadyne. Sila lihat kelebihan fabrik ini.

Istimewanya & betapa ekslusifnya pembuatan PB korset. Bagaimana pula korset yang anda pilih?

2) Kelebihan korset dalam membantu masalah berat/bentuk badan anda.

Premium Beautiful dihasilkan  secara teliti & melalui beberapa ujian. Ekslusifkan!

Cara bagaimana fabrik bercirikan Far Infrared Ray dihasilkan.Inilah keistimewaan PB.

Setelah siap, PB melalui ujian mengikut standard ujian daripada Taiwan Textile Research Institute.

3) Pengiktirafan, certificate, research or anugerah to support kelebihan yang disenaraikan.

Premium Beautiful diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec

Pb juga telah dianugerahkan Anugerah Superbrand Product oleh Majlis Superbrand Malaysia.

4) Cara pemakaian & Penjagaan

Untuk  mendapat keselesaan semasa memakai PB, ukuran badan seseorang akan diambil.

Cara pemakaian PB juga diajar oleh Pakar Premium Beautiful. Baca Peranan PB Expert di sini

5)After sales service atau any warranty provided.

Dengan Premium Beautiful, anda hanya perlu menghubungi Pakar Premium Beautiful yang berurusan dengan anda sewaktu anda membeli atau terus ke HQ Haio or stokis Haio berdekatan anda. Klik sini untuk alamat HQ.

6) Harga & Cara pembayaran

Bagi memudahkan pembeli Premium Beautiful, terdapat 3 cara pembayaran : Tunai, Kredit Kad & juga melalui AEON credit service.

Or jika anda bertanya rakan2 yang memakai korset yang anda tengah survey, ini soalan yang patut anda tanya..

1) Pengalaman beliau sepanjang pakai

2) Apa masalah beliau ( berat/ bentuk badan) & how that corset membantu

3) Kekerapan pakai ( kita tak nak almari yang banyak pakai😆)

4) Bagaimana orang yang menjual korset tersebut membantu beliau semasa nak dapatkan korset & selepas beli.

5) Jika terjadi kerosakan, ada tak warranty yang disediakan. 

Harap guidelines ini membantu anda atau anda boleh terus contact Olyn

📲016 354 2963
📲016 354 2963


Lihat Testimoni Premium Beautiful di SINI

❤️❤️❤️
Siti Azlina Osman
Certified PB Expert

#sitiazlinaosmandotcom 
#premiumbeautifulexpert

No comments:

Post a Comment