Friday, 27 January 2017

MIN KAFFE : ORIGINAL & FAKE

Kisah sensasi ni..Anda semua memang wajib baca. Olyn pun geram tau ada yang FAKE ni.

Macam mana nak KENAL tu?

Memang lumrah bila nampak yang harga murah dari kebiasaan, terus dibilang agent kaut untung lebih. Hakikat yang sebenar setiap barang ada 'price ceiling'. Bila dah terkena (bila minum rasa pelik etc), baru mengadu pada agent. 



Jadi, meh Olyn share cite tentang MIN KAFFE 'PALSU'

◼️ Packaging 99% hampir sama (Hanya agent/peminat MIN KAFFE boleh cam) 

◼️ Tekstur serbuk Min Kaffe vs Fake Min Kaffe jauh berbeza.

◼️ Takde aroma Min Kaffe.

◼️ Rasa pula langsung berbeza dan tiada 5 rasa unik Min Kaffe sebenar

◼️ Fake Min Kaffe terasa tajam di lidah

◼️ Harga jauh lebih murah dari harga yang ditetapkan oleh Syarikat.

Olyn saja share nie pada sahabat semua, berhati-hati lah kalau terjumpa kedai atau mana2 pemborong yang jual Min Kaffe. Sekarang nie banyak yang jual FAKE item kan .. Bayangkan entah apa2 bahan dia letakkan dalam kopi tue, eh naya je nanti sakit yang bukan2 .. 

So please be aware okeh .. jangan kerana nak murah, kita sanggup beli je tanpa usul periksa. 

Paling mudah, beli dengan agent berdaftar seperti saya. Dan yang paling bagus sekali, beli aje lah dengan saya terus kan .. senang cerita.

Sekian.

❤️❤️
Siti Azlina Osman
Pengedar Min Kaffe Seluruh Malaysia, Singapore, Indonesia dan Brunei.

Hubungi 016-354 2963

No comments:

Post a Comment