Tuesday, 24 January 2017

Premium Beautiful: Peluang Bisnes


Hi semua..

Sejak akhir-akhir ni dalam blog Olyn banyak cerita tentang Premium Beautiful. Lama juga tak update tentang tempat makan menarik, gaya shawl yang baru, tempat melancong yang best etc..dah kenapa Olyn ni kan :). Sebenarnya terlalu banyak cerita best Premium Beautiful yang tak habis2 Olyn nak kongsikan. Dari satu cerita ke satu cerita. Testimonilah, pencapaian bisnes & kumpulan yang makin besar etc.

Jadi, sebelum berceloteh panjang, Olyn nak share satu berita gembira. I will fly to ITALY FOR FREE bulan Mac ini.

Syukur Alhamdulillah..

Ini negara ke 6 yang bakal Olyn lawati sejak 4 tahun bersama Sahajiddah Haio. Alhamdulillah syukur sangat. Tak sangaka ,dengan pakai Premium Beautiful boleh dapat macam2 peluang.

Sebenarnya kalau anda nak tahu Olyn dah pakai Premium Beautiful dari tahun 2007. No one datang cerita pada Olyn yang PB boleh kita gunakan buat duit. Kita memang suka pakai PB. Memang puas hati habis dengan kebaikan Premium Beautiful ni. Bukan setakat cantik luaran, tapi kebaikan dalaman tu yang buat Olyn jatuh cinta!

Olyn mula pakai PB dari zaman anak dara. Beza tak bentuk badan? Makin cantik, kemas terbentuk kan

Dengan PB, dapat jana pendapatan (mula-mula Olyn buat secara part time), dapat melancong FREE (first time melancong ke KOREA pada tahun 2013), dapat capai impian bekerja dari rumah (boleh baca di sini BULAN PERTAMA BERGELAR USAHAWAN HAIO SEPENUH MASA), dapat capai jualan kumpulan RM100,000 sebulan, dapat tabung/elaun kereta setiap bulan (Min RM1,000 sebulan siapa nak bagi kan!) dan macam2 lagilah.

Anda juga boleh baca di sini KENAPA SAYA MEMILIH BISNES MLM?

Olyn mulakan bisnes PB secara part time. Masa tu masih bekerja di syarikat pembinaan di Sunway.

Kalau nak flashback perjalanan satu demi satu dalam bisnes..aishhh..BERBALOI. 

Olyn pandai berniaga? Olyn pandai Cakap?

OMG!!

Seorang Engineer, yang kerja in construction field, selalu menghadap concrete, inspection etc mana reti Olyn nak menjual. Rutin harian, pergi kerja then balik kerja. Lepak pun dengan budak kerja. Bila dah bekerja, jarang dapat jumpa kawan lama. 

Pandai promote online? 

OMG!!

Masa mula2 buat keputusan nak bisnes PB, mereka di THE DIAMOND CIRCLE yang ajarkan segala asas bagai in social media. Barulah ku tahu. Kalau dulu FB, ada lah update sikit2 gambar family & anak2 (itu je lah yang kita update kan..nak update gambar apa lagi bila dah ada anak) . 

Rupanya, banyak yang Olyn ketinggalan jauhhh..Banyak sebenarnya fungsi FB atau social media yang lain ni. Kena gunakan sehabis baik. Sambil berFB, Ber Instagram etc kita boleh buat duit..Tak ke BEST!!

Orang kata, nak berniaga lama kena bergerak dengan ilmu. Syukur The Diamond Circle team sangat menitikberatkan ilmu dalam nak pastikan bisnes kami meroket2 jualan.

Jadi, Olyn  nak buka peluang sama 4 tahun lepas. 

Pakai Premium Beautiful & Jana INCOME 4-5 angka.

Caranya mudah. 

Kami, The Diamond Circle akan ajarkan cara berbisnes yang fleksibel untuk sesiapa sahaja samaada bekerja atau surirumah. 

Cara NAK HASILKAN INCOME 4-5 angka??

Mari mulakan dengan PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL. Bukan setakat income besar, anda juga berpeluang ikut OLYN & TDC ke GOLD COAST, AUSTRALIA. 

Jom, rebut PELUANG BERBISNES dengan PREMIUM BEAUTIFUL.

Jom Hubungi Olyn




I'M YOUR PB EXPERT
Follow me:
FB: Siti Azlina Osman
IG: sitiazlina_osman

No comments:

Post a Comment