Friday, 6 January 2017

Selamat Tahun Baru 2017


Alhamdulillah.. Tak terlambat rasanya nak ucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua pengunjung blog Olyn ini.

Bagaimana tahun 2016 anda?

Untuk Olyn, tahun 2016 membawa pelbagai kenangan manis. Dan semangat di tahun 2016, Olyn bawa ke tahun ini dengan azam untuk lebih cemerlang. 

Kenangan 2016

Untuk yang baru sahaja menjengah ke blog ini, biar Olyn kenalkan dulu diri. Nama penuh Olyn ialah Siti Azlina Osman, merupakan ibu kepada 2 orang cahayamata. Baru 5 bulan bertukar kerjaya dari seorang Senior Engineer di sebuah syarikat pembinaan kepada usahawan Premium Beautiful sepenuh masa. 3 tahun menjalankan bisnes secara separuh masa, membahagikan tugas kerja & bisnes. Dulu, lepas kerja Olyn akan ke stokis untuk urusan pembelian order2 cient. Kalau client yang jauh biasanya Olyn akan minta stokis untuk pos barang ke client. Senang! 

Memang menjadi impian Olyn sejak 3 tahun lepas untuk menguruskan anak2 apabila mereka mula bersekolah rendah. Untuk mencapai impian tersebut INCOME merupakan salah satu perkara penting yang perlu dititik beratkan. Terutama Olyn sebagai ibu tunggal yang menguruskan anak2 sendiri. 

Alhamdulillah.. cara berniaga online yang diajar oleh kumpulan The Diamond Circle amat mudah untuk diduplikasikan. Untuk menghasilkan income 4-5 angka sebulan bukanlah sesuatu yang mustahil. Ditambah pula, permintaan produk sangat tinggi. 

Anda boleh mengikuti aktiviti bisnes harian Olyn di: 

Instagram @sitiazlina_osman

FB Siti Azlina Osman

BERMINAT UNTUK BERNIAGA ONLINE?

Olyn ingin mengajak sesiapa sahaja yang ingin berminat menambah pendapatan keluarga & belajar cara berniaga online, jom hubungi Olyn. 


Pendapatan kedua bukanlah sesuatu yang mustahil untuk dilakukan. You just need to believe yoursef

'You can do more'

❤️❤️

siti Azlina Osman
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature