Friday, 10 February 2017

TIPS TAMBAH PENDAPATAN


Assalamualaikum semua..

Lama tak berceloteh ni. Hari ni Olyn nak berkongsi TIPS TAMBAH PENDAPATAN pula. Asyik cerita tentang Premium Beautiful kan. Apa kata kita cerita pasal duit pula.

DUIT?

Siapa tak nak duit kan. Ada orang panggil pendapatan, ada yang terus panggil gaji. Betul lah tu. Mostly dapat duit melalui gaji kerja kita. Dari gaji tu pula, dah dibahagikan pada nak bayar hutang kereta, hutang rumah, PTPTN, duit belanja rumah, yuran sekolah anak, yuran taska, tol, minyak, mak ayah & macam-macam lagi. 

Eh..itu belum lagi insurans, simpanan, duit untuk kecemasan, roadtax...ok pitam. Tak hairanlah sekarang ramai yang buat 2-3 kerja kan. Sebab kita nak tambah pendapatan. Tambah berapa? RM400, RM500 or RM1,000, RM4,000 or RM7,000? 

Apa RM7,000???

Mana nak dapat kerja tambahan yang bagi gaji sampai RM5-7k ni? Ada.

Bila kita GANDAkan pendapatan kita. Ha..kita tak guna konsep tambah-tambah ni..kita guna konsep ganda-ganda. 

Olyn dah jumpa caranya. Nak tengok tk slip gaji ke2 Olyn aka my payslip through bisnes Premium Beautiful. Ok, olyn tunjuk slip gaji bisnes masa Olyn masih bekerja. Eh, walaupun Olyn buat bisnes secara part time, tetap ada PAYSLIP. Dan payslip ni sah untuk guna apply loan rumah, kereta etc. Means boleh jadi supporting document. 

BEST KE MEMANG BEST???

Ini contoh income yang Olyn dapat melalui bisnes sebelum buat secara Fulll time





Di awal bisnes pula 






Dan hari ni adalah HARI BONUS kami para usahawan HAIO.



Awal2 lagi anak-anak bisnes aka para Premium Beautiful Expert under my team update bonus mereka untuk bulan lepas. Kalau nak tahu, kebanyakan rakan bisnes dalam kumpulan Olyn bekerja & buat bisnes PB sebagai peluang GANDA pendapatan mereka. 




Ini antara update BONUS daripada mereka.






Banyakkan!!!

Kalau gaji korang sekarang RM3,000, tambah dengan bonus dari bisnes PB ni RM 2,000-4,000, means korang dah gandakan pendapatan RM6,000!!!!

Eh..nak tunggu gaji naik setahun pun takkan dapat sampai RM6,000 uolls. Jadi, inilah tipsnya untuk GANDA PENDAPATAN. 

GANDAKAN dengan bisnes PREMIUM BEAUTIFUL. Satu produk tapi boleh cater banyak keperluan. Selagi ada wanita & masalah wanita, selagi tu PB boleh jual. Sebab tu PB dah 20 tahun dalam pasaran. Lama kan!! 



Jom jadi sebahagian daripada team OLYN.  
Olyn ajarkan caranya. 

Whatsapp/PM  016 3542963


















No comments:

Post a Comment