Friday, 24 March 2017

Ilham Menulis



Tajuk je dah suspen. Tapi itulah yang terjadi pada akak. Ilham menulis di blog seakan terbeku seketika.

Kalau akak asyik2 update pasal PB atau bisnes, risau juga ada yang boring. Personal branding nak kena ku bina gitu. Motto baru pandang ke depan sejak menjadi stalker tegar IG Vivy Yusof & her blog , PROUDDUCK, pengasas Fashion Valet & Duckscarves. 

Apa sahaja yang dikeluarkan beliau pasti 'sold out' & beliau juga menjadi salah seorang trend setter or fashion icon di Malaysia. 

Akak?

Belum sampai lagi tahap trend setter atau ada personal branding meletop macam Vivy. Tapi in Sha Allah. Build up ke arah itu. Supaya bila seantero dunia ingat PB, akan terus ingat akak ni. Akak dari team The Diamond Circle. Akak yang merupakan ex Senior Engineer yang dah 10 tahun pakai PB. Gituuuu...

Apapun, hye..this is the entry for March..Yeay, akhirnya. Ilham menulis yang tak perlu pecah kepala fikir tajuk dan apa nak kutulis. Ini betul2 luahan jujur dariku untukmu. 

Dan..



Ingat tau. My follower FB & IG sure ingat sebab hari2 kuingatkan. Hehe..

Oklah..akak nak tido. Tidur dengan senyum sebab akhirnya akak menulis di blog. Bye.

No comments:

Post a Comment