Tuesday, 25 April 2017

CAR FUND ACHIEVER : Tabung Kereta


I'm a CAR FUND ACHIEVER from Haio!

Satu lagi KPI bisnes dicapai: Tabung Kereta. Lepas ni, setiap bulan loan kereta Olyn, haio yang akan bayarkan. Tabung kereta min RM1000 ini akan meningkat amaunnya mengikut prestasi kita.

Yes! Lama juga Olyn tak update cerita di Blog. Hari ini Olyn nak ceritakan tentang majlis Diamond Night yang berlangsung Sabtu lepas.
Diamond Night 2017


Apa tu CAR FUND ACHIEVER?
Salah satu penghargaan dapat pula jadi cover magazine Haio

Inilah salah satu cara penghargaan Haio kepada para usahawan mereka. Bonus setiap bulan dah besar, ditambah pula lagi dengan tabung elaun kereta. Elaun kereta yang dibayar minimum RM1,000 sebulan.

Bestnya bila berada di atas pentas Diamond Night

Kenapa dipanggil TABUNG KERETA?

Sebabnya elaun kereta ini akan bertambah berdasarkan prestasi kita. Bayangkan kalau elaun kereta RM6,000-7,000 sebulan? Banyakkan ke sikit. Nak lagi banyak? Berniaga bersungguh2. 

Best sangat bila setiap bulan, bonus berniaga masuk dengan elaun kereta. Alhamdulillah..duit kereta setiap bulan Haio bayarkan. Terpulang pada kita nak tukar kereta atau kekal dengan kereta yang ada. Bayaran elaun kereta min RM1,000 tu sangat berbaloi..

Oh, Olyn nak cerita kisah ini. Kisah lepas majlis Diamond Night.Lepas je habis majlis, bila balik hotel, terus whatsapp mak & abah. Olyn kongsikan video masa Olyn terima award. For first time i'm doing that & bila dapat reply dari abah, terus menitik air mata. Short reply but the impact sangat besar to me. Lagi rasa membara2 nak bina kumpulan bisnes yang besar, bantu lebih ramai lagi wanita di luar sana berniaga, capai income besar dan sebagainya. 

Teringat perjalanan Olyn dalam bisnes ni. My parents tak berapa menggalakkan & tak juga menghalang. Olyn faham mereka risau jika Olyn ditipu atau Olyn mengabaikan kerja yang ada ( Olyn merupakan seorang Sr Engineer ketika itu).

Peringkat awal berniaga (awal tahun 2013) , bukan terus2 naik, terus2 ada orang nak beli, terus2 orang suka kita. Olyn pernah rasa posting 1-2 like sahaja, Olyn pernah rasa kena perli dengan kawan, Olyn pernah rasa rejection dari clients etc. Itu cerita lama. Waktu Olyn kurang ilmu & belum mahir tentang bisnes online & kemudahan yang ada. 

Alhamdulillah..berkat restu mak abah juga, berniaga dengan ilmu, berniaga dengan kumpulan & leaders sentiasa upgrade ilmu, segalanya jadi makin mudah. Untung betul sesiapa yang mula bisnes sekarang. Ilmu teori, praktikal, bantuan social media semua kami ajarkan. Perjalanan bisnes lebih teratur & lebih mudah nak mula berniaga. Sebab tu makin ramai golongan professional dalam team kami. Ada doktor, jururawat, jurutera, akauntan, pelajar PHD, sekretari, kerani, cikgu, pensyarah & pegawai bank.

Bersama sebahagian anak2 bisnes yang hadir pada malam tersebut. Ada yang dari Melaka, JB, Terengganu, KL & Selangor

Bersama Founder & Co Founder Of TDC, CDM Shaliza aziz & CDM Norain Nizar

Olyn bangga bila setiap kali majlis anugerah, my team & juga TDC dapat bawa ramai rakan bisnes baru terima award. Apa yang leader capai mereka juga capai satu demi satu. Sama macam apa Olyn capai. Duplication dari leader yang sebelumnya. 

Bersam anak bisnes yang sama-sama naik pentas terima anugerah untuk pencapaian Diamond Sales Manager

Inilah sebahagian TDC yang hadir pada hari tersebut

Barisan TDC lelaki pun ada

Untuk rakan2 yang ingin bersama2 kami menjana pendapatan lebih buat keluarga, boleh whatsapp Olyn untuk info details. 

Jom kita sama2 besarkan pendapatan keluarga💪💪. Cara dah ada & Lebih mudah. Jom Olyn tunjukkan.

❤️❤️❤️
Siti Azlina Osman | 016 3542963
www.sitiazlinaosman.com

No comments:

Post a Comment