Tuesday, 4 April 2017

Cara Tentukan Saiz Premium Beautiful


Hi semua..

Olyn cerita semua cara nak dapatkan saiz PB. Sebab ramai sangat yang whatsapp tanya PB ni macam mana saiz dia. Ada juga yang bagi saiz baju atau seluar mereka. 

Jadi pembuka bicara untuk bulan April ni jom lah Olyn nak kongsikan sekali lagi tentang proses nak tentukan saiz PB. Yang ni part anda boleh buat di rumah. 

Premium Beautiful tidak dijual dalam saiz S, M, L atau XL. Saiz PB dikira berdasarkan ukur lilit badan seseorang. Ada antara kita yang mempunyai masalah besar di bahagian atas, kecil di bawah, ada yang besar di kawasan pinggang & perut, ada juga yang problem di bahagian bawah. 

Setiap helai PB mempunyai fungsi yang berbeza. Long bra, waist nipper & long girdle mempunyai fungsi mereka tersendiri. Jadi, bila pakai satu set PB, agihan lemak lebih seimbang, bentuk badan pun seimbang, badan lebih cepat mengecil terutama tang perut, punggung, peha tu semua. In Sha Allah, anda jangan risau. 




Nak Olyn advice saiz PB yang sesuai untuk korang?

Whatsapp Olyn ukuran anda seperti di bawah dalam centimeter:

1.Ukuran keliling puncak dada
2.Ukuran keliling bawah dada
3.Ukuran pinggang
4.Ukuran punggung




DM/PM/Whatsapp Olyn +60163542963.

No comments:

Post a Comment