Friday, 12 May 2017

BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL: KENAPA WAJIB?


Hi semua..

Selamat Hari Jururawat Sedunia. Ramai juga tau jururawat yang jadi client Premium Beautiful. Tugas mereka kan banyak bergerak, banyak berdiri & kadang makan pun tak tentu jadual. Sebab tu ramai jururawat di Malaysia yang dah pakai PB. Selain nak sokong tulang belakang, kurangkan sakit pinggang, lenguh2, PB bantu diaorang turunkan berat badan juga. Makin cergas mereka nak bertugas kan..







Ok..hari ni Olyn bukan nak bercerita tentang jururawat. Tapi Olyn nak kongsi cerita tentang BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL. 

Kenapa wajib berpantang dengan PB?
Apa istimewanya bengkung moden ni kan. Banyak sangat!

Kenapa wajib berpantang dengan Premium Beautiful?

1) Sangat praktikal. Mudah nak urus diri sendiri.
.
2) Badan rasa selesa & warm. Sangat bagus untuk pemulihan dalaman dan luaran ibu-ibu.
.
3) Menetapkan kedudukan rahim
.
4) Membantu memperbanyakkan & melancarkan susu badan.
.
5) Berat badan lebih mudah turun.
.
6) Mudah mendapatkan bentuk badan yang lebih kemas & ideal.
.
7) Mengempiskan perut
.
8) Badan lebih cergas
.
9) Membuang angin dalam badan
.
10) Melancarkan pelawasan
.
Dan banyak lagi manfaat yang ibu-ibu akan dapat dengan Premium Beautiful.
.
Tambah pula bukan hanya semasa berpantang sahaja boleh pakai PB ni..lepas habis pantang pun boleh pakai setiap hari. Badan kita pun bukan masa berpantang sahaja nak kena jaga, lepas berpantang juga penting. Masa tu lah dah mula bekerja, nak urus rumah, anak-anak. Badan kena sentiasa 'fit' & cergas kan. Pakai PB memang berbaloi!
.
Jadi, ibu-ibu yang dalam tempoh berpantang, segera hubungi saya ye. 

Saya sendiri ada pengalaman berpantang bersama Premium Beautiful. Memang terbaik!

❤️❤️
Siti Azlina Osman
Premium Beautiful Expert since 2012 



No comments:

Post a Comment