Tuesday, 30 May 2017

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 2017


Hi semua..

Dari awal bulan puasa, tak henti-henti jari membalas whatsapp client yang bertanyakan HARGA PREMIUM BEAUTIFUL. 

Nak tahu sebab apa?

PROMOSI RAMADHAN & RAYA KINI KEMBALI. 

Rtw Raya dah banyak keluar, cantik2 pula tu kan. Baju dah cantik, tapi ada saiz ke? Oppss..hakikat memang pedih. Olyn dah pernah lalu. Kadang badan saiz kecil, dah ngam tapi bila sarung kain tak boleh zip pula😂😂..Gigih jari daku di situ. Nak juga cuba zip walaupun tak boleh.



Kadang dah jumpa saiz yang ngam tapi bila tengok di cermin, nampak tak segak. Dengan lipatan lemak ketara nampak di bahagian belakang, pinggang & perut. Satu lagi hakikat yang menyakitkan. 

Jadi inilah masanya, beli & pakai PB. Banyak kelebihan  bila pakai PB masa puasa ni. Selain mempercepatkan lagi proses turunkan berat, PB bantu cantik & kemaskan bentuk badan. Kadang berat turun banyak tapi tetap badan tak nampak kecil, kulit lembik, bentuk badan macam jatuh. Sebab tu kalau pergi rawatan di pusat pelangsingan ada pakej turun berat & bentukkan badan. Pakej berasingan. Tapi dengan PB, satu harga, rawatan keseluruhan dalam satu PB. Pakej lengkap. Siap ada warranti servis seumur hidup. 

Pakai PB di bulan puasa juga dapat mengelakkan angin gastrik & badan berangin. Makan pun jadi sikit je. Cepat kenyang & tahan lapar lebih lama.









Oklah.. Nak tahu harga PB untuk saiz PB anda? Ikut langkah seperti di bawah. 

1) Ukur badan anda seperti turutan gambar. Ukur dalam centimeter ye. Diulang centimeter bukan inci.



2) Bagi anda yang berada di Melaka, anda boleh terus whatsapp Olyn untuk book temujanji. Biar olyn terus ukur, kirakan saiz & bagi anda try PB sample. Semuanya PERCUMA. 


3) Untuk yang luar Melaka, lepas anda dah dapat ukuran badan anda, silalah whatsapp ke 016 3542963 atau terus klik link ini http://pbexpert.wasap.my/

Olyn akan terus bantu anda untuk kirakan saiz PB yang sesuai untuk anda & advice harga PB. Tentunya HARGA ISTIMEWA buat anda semua sempena Ramadhan & Raya. 

Bukan itu sahaja, untuk pembeli TUNAI & CREDIT CARD, anda berpeluang mendapat FREE Shawl Raya dari Rizman Ruzaini.




Raya bergaya anda tahun ini. Ok jom cepat whatsapp OLYN. Follow step yang olyn dah ajar seperti di atas. 

Love,
Siti Azlina Osman
10 years PB user
4 years PB Expert


No comments:

Post a Comment