Thursday, 18 May 2017

SIAPA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL?



Hi semua..hari ni pagi-pagi ilham nak menulis membuak-buak. Sebelum keluar untuk 'business appointment' pukul 10, kita ambil kesempatan 'update' blog.

Kali ni nak bercerita tentang SIAPA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL?

Ha..yang mana memang tengah 'survey' pasal


  • nak kurus, 
  • bengkung untuk berpantang, 
  • korset untuk rampingkan pinggang, 
  • kurangkan sakit belakang atau
  • anda masih belum berkahwin, tapi ada masalah senggugut yang teruk, aturan haid tak teratur, ada pula masalah sembelit, perut mengalahkan orang mengandung..

Ini Olyn nak cadangkan..PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL (PB).

Ramai dah pakai. Dari tahun 1997 PB dah ada di pasaran. Olyn sendiri dah 10 tahun pakai. Masa tu baru umur 24 tahun. Tadi Olyn ada sebut nak bercerita pasal siapa pakai PB kan?

Ha..Cuba tengok di bawah ni.

KAKI SUKAN & BERSENAM- Marathon pun pakai, zumba pun pakai, pergi 'cycling, hiking' pun pakai

Group Ibu Mengandung-Ada yang pakai sebelum mengandung, ada yang kenal lepas berpantang anak ke 2-3, ada yang beli PB untuk dipakai masa berpantang

Group 40-an : Umur 40an tapi nampak macam 30an. Meletop!

Group 30an: Dari awal lagi dah faham tentang kepentingan PB untuk kekalkan kecergasan & kecantikan luar dalam.

Group early 30s

Group bankers

Group Nurse

Group Hot Teachers

Group Bersalin Cesar

Group 'TDC Geng Diet'

Group 'Jaga Bentuk Badan'

Group Bersalin Normal

Dan saya bangga menjadi pengguna PB selama 10 tahun ini



Jom mulakan perjalanan anda bersama PB. PB terbaik untuk penjagaan luar dalam & awet muda.  Anda tidak perlu risau tentang 'long term effects' yang memudaratkan badan atau organ dalaman. PB bukan pil/produk kimia. Ianya Korset Kesihatan dengan Far Infrared Ray.

HARGA PROMO RAMADAHAN KINI KEMBAI!

Call/whatsapp

<016 3542963>
<016 3542963>
<016 3542963>










No comments:

Post a Comment