Saturday, 3 June 2017

PREMIUM BEAUTIFUL TV COMMERCIAL FOR RAYA 2017

TERUJA!!!

Mestilah tau..Raya kali ni korang semua boleh lihat iklan Premium Beautiful di kaca TV.
Eh..mesej yang disampaikan tu memang Olyn selalu jumpa pada clients. Dah 4 tahun dalam sebagai konsultan & pakar Premium Beautiful, setiap kali Ramadhan, jualan PB 200-300% meningkat tau..

Semua orang nak pastikan bentuk badan kemas sebelum Raya. barulah bertambah cantik berbaju raya. Tambahan pula sekarang Ready-to-wear (RTW) Raya cantik-cantik.
 Kalau tak jaga badan..ha..tu yang nanti saiz baju kecil dah ngam dengan badan tapi tang kain tak boleh zip.
Sebabnya punggung lebar atau perut buncit..Yang lemak berlipat-lipat tu toksah cakaplah kan..Pakai PB dari sekarang, bulan puasa ni cepatlah turun berat badan tu. Masa Raya, tetap korang bolh jaga berat & nafsu makan sebabnya korang dah ada perisai PB tolong jaga nafsu korang tu..hehe..
Barulah takde kes berat badan naik balik lepas raya..Perut elok kempis masa puasa jadi buncit balik.

Oklah.. jom tengok video ni..Sama kot dengan korang..hehe..Olyn yang dulu sama tau..


Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature