Tuesday, 26 September 2017

SET BERPANTANG TERBAIK

Hye semua,

Selamat datang ke blog Olyn. Pastinya anda sedang mencari-cari set berpantang yang mudah tetapi sangat memberikan manfaat pada dalaman dan luaran wanita.
.
Pernah kan dengar orang-orang tua berpesan 'Masa berpantang ni, kena jaga betul-betul',  ' Badan tu nak pakai lama, kena berpantang betul-betul' atau kalau ayat ugutan 'Kalau nak bagi laki tak lari, lepas bersalin ni kena jaga elok-elok. Yang dalam tu bagi sihat betul-betul. Kalau tak jaga nanti sejuk je..'
.
Eh.. macam-macamlah lagi pesanan mak-mak atau orang tua yang kita jumpa. Dan macam-macam cara & tips yang diajar. Sebagai ibu moden & bekerjaya, paling penting kita mahukan sesuatu yang pantas & tidak merumitkan. Cara yang memudahkan urusan berpantang. Beruntung pada sesiapa yang sentiasa ada ibu atau mak mertua yang dapat menjaga ketika pantang. Atau mereka yang berkemampuan untuk menggaji pembantu rumah atau 'confinement lady'. Bagaimana pula yang mempunyai anak-anak yang lain & bersekolah? Agak sukar jika ingin berpantang di kampung bukan?

Gambar Olyn 3 bulan lepas bersalin anak no 2 (tahun 2010)
.
Gambar terbaru Olyn bersama-sama anak yang sulung kini berusia 8 tahun. Olyn memakai jeans yang sama dengan gambar waktu lepas 3bulan bersalin anak kedua. Beruntungkan beli & pakai PB. Berat & bentuk badan dapat kita kekalkan. 10 tahun menjadi PB user dari tahun 2007, banyak kebaikannya pada wanita luar & dalam.

Jika ingin berpantang sendiri, apakah anda sudah ada keperluan berpantang yang terbaik untuk diri sendiri? Yup, ini sangat penting. Waktu berpantang adalah masa terbaik untuk merawat dalaman, luaran & kecergasan badan. Stamina kita sebagai seorang ibu atau wanita yang bekerjaya sangat penting. 

44 hari waktu berpantang adalah waktu kritikal untuk mengembalikan kecergasan badan. Tentunya kita tak mahu kelihatan pucat, lemah, merasa sakit-sakit badan, lenguh-lenguh pinggang, susu badan tiada atau stress ketika ini kan. 
.
Jom, Olyn kongsikan SET BERPANTANG TERBAIK untuk anda. Bukan setakat digunakan ketika berpantang sahaja tetapi boleh digunakan bila-bila masa.
Jadi,inilah pilihan terbaik untuk anda.

SET BERPANTANG TERBAIK
Premium Beautiful + Herba Maharani.

Gabungan HEBAT dua produk terbaik ini ketika berpantang bukan setakat mengembalikan tenaga tapi juga mengembalikan keremajaan anda. Luaran & juga dalaman. Paling penting, dengan SET BERPANTANG TERBAIK ini, anda dapat berpantang dengan tenang & tidak memakan masa. 

APA KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN?

1) membantu melancarkan & membanyakkan susu ( bagi ibu yang menyusu)
2) membantu menarik keluar sepenuhnya darah nifas & kotoran dirahim
3) membantu menurunkan berat badan
4) membantu membentuk semula badan
5) mengempiskan perut
6) dapat membantu mengurangkan strechmarks 
7) membantu menaikkan semula punggung
8) membentuk payudara yang cantik
9) terbaik dalam memegang rahim di kedudukannya terutama selepas berurut
10) Mengurangkan masalah keputihan
11) Mengurangkan senggugut yang teruk
12) Melancarkan aliran period & membetulkan period cycle sepenuhnya darah nifas & kotoran di rahim.







Setiap helaian Premium Beautiful mempunyai fungsinya yang tersendiri. Beruntunglah kita yang memakai PB ni ketika berpantang. Rawatan PAKAR dunia dari 5 buah negara: US, German, Jepun, Korea & Taiwan yang kita dapat. 
.
.
Pakai bengkung PB ni, luka dalaman & luaran cepat kering & baik, perut jadi kempis seawal 5 minit. Pakai PB umpama dapat 5x sesi bertungku..Tak perlu susah-susah sediakan tungku, senang nak pakai, tak perlu bantuan orang lain. Bab badan yang banyak angin memang patut pakai bengkung moden ni. Terkentut2 atau sedawa jadinya nanti. Ni masa healing crisis. 
.














Sambil pakai Premium Beautiful korset, kita ambil pula Pil Herba Maharani. Terbaik untuk dalaman kita orang perempuan. Masa pantang memang nak kena jaga badan betul-betul sihat. Lepas berpantang kita akan rasa lebih cergas, bertenaga nak uruskan kerja di pejabat atau di rumah.

ANTARA KEBERKESANAN MAHARANI

(









Jadi, cepat-cepat dapatkan SET BERPANTANG TERBAIK ini. 

Pasti  AWET MUDA, CERGAS & CANTIK selepas berpantang nanti.















No comments:

Post a Comment