Saturday, 25 November 2017

MARINE ESSENCE BODY SCRUB HAIO

'Gosok badan tu dengan berus coklat tu, biar hilang daki semua'...

Teringat cerita waktu kecil.
Dari kecik, asal tidur umah nenek, masa mandi je, nenek sental badan olyn & abang dengan berus sabut kelapa (korang tau tak berus coklat tu)

Nenek kata biar daki hilang..haha..kitaorang ni redha jelah sebab kulit nenek memang cantik pun. Kalau nenek tersental kuat sikit, terjerit-jerit dibuatnya. Ingat dia nak sental kaki je rupanya satu badan. 

Masuk sekolah menengah, mak kenalkan dengan lulur (sebenarnya perabih mak punya sabun lulur mustika ratu).. Bila mak tahu kena libas la sekali.. Mahal juga tu sabun seketul tu tapi best. Halus je kulit. 

Sampai ke besar suka melulur. Bila dah ada anak & anak pula eczema & kulit memang sensitif, memang jaga la bab sabun2 mandi atau lotion2 ni. Sabun lulur pun ku nyorok-nyorok kan sebab anak Olyn, Husna memang 'Kak Nam'. Apa yang mak dia pakai terutama berkaitan mekap ke losyen ke sabun ke yang untuk cantik-cantik ni, dia pun sibuk nak cuba.

Tapi semalam...OLYN TERKEJUT!

Masa di TDC TRAINING, olyn volunteer cuba Marine Essence Body Scrub yang Haio baru keluarkan. Instant CERAH & LEMBUT kulit.

Kulit jadi glowing, berseri.( tengok testimoni Olyn tu)

RM47 Sebotol sahaja (200ml)



Inilah tangan Olyn. Ketara tak bezanya

Dah la bau wangi sebab ada lavender oil, aromatheraphy oil, jojoba seed oil, argan oil, almond kernell powder, walnut shell powder, vitamin E, shea butter & honey. Ada lagi. Dia ada mulberry extract & Liquorice extract juga. 






Sebab kandungan UTAMA dia GARAM BULUH, Olyn bagi Husna cuba juga semalam. Memang terkejut juga, kulit dia ok. Takde nampak merah-merah, gatal-gatal ke or mengelupas macam selalu. Dari petang semalam sampai hari ni kulit dia ok. 






Sebotol tu hanya RM47. (200ml)

Berbaloi sebab kulit jadi lembap2 lepas scrub. Glowing lagi. Tak payah nak sapu losyen. 

Kalau anda nak jadi agent atau nak beli borong pun boleh. Untung 20% tau satu botol.
Nanti Olyn tunjuk macam mana nak dapat income bersih RM1000 dengan ME Body Scrub ni sekali ok. 



🌸🌸
Siti Azlina Osman | 016 3542963
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature