Wednesday, 27 December 2017

FAZURA DUTA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET HAIO


Terujanya!

Dulu, Olyn tahu ada 3 rahsia kekal cantik Fazura. Tapi sekarang dah jadi 4..wahhhh!

Apakah rahsia kekal cantik Fazura?

1. Tidak minum ais

Fazura hanya minum minuman panas terutama teh hijau atau air panas diletakkan hirisan lemon. Patutlah Fazura slim kan. Dan yang terkini Fazura sukakan Min Cha, teh hitam campuran garam buluh Korea yang pertama di dunia. Nak minum selebriti, minumlah Min Cha.

2. Tidur yang cukup

Fazura memastikan beliau mendapatkan tidur yang cukup untuk kekal cergas & awet muda. Tempoh waktu tidur bagi seorang dewasa adalah antara 7-9 jam. Jadi, barulah bangun dengan lebih ceria & muka pun tak lesu & kusam kan..

Apa lagi ye?

3. Bersenam

cuba follow Ig @missfazura. pastinya korang akan nampak Fazura ni suka bersenam. Alahai, memang cantik & nampak fit bentuk tubuh Fazura.

 Gaya hidup sihat seperti ini yang kita wajib ikut kan? Tapi...jika anda tak boleh nak konsisten bersenam, apa kata combine rutin harian dengan rahsia kekal cantik Fazura yang no 4 ini.

4. Pakai Premium Beautiful korset

PB merupakan korset kesihatan yang direka oleh 5 pakar dunia: USA, German, Taiwan, Korea & Jepun. Direka khas untuk kesihatan & kecantikan dalaman & luaran wanita. Menjadi idaman & pilihan wanita sejak 20 tahun lepas. 

Sangat sesuai sebagai bengkung moden, sama ada wanita bersalin cesar atau normal, sebagai back support terutama mereka yang slip disc, scoliosis & lumbar spine, & juga terbaik untuk mereka yang ingin menurunkan berat & membentuk badan.

Untuk lebih info, hubungi terus kami ok.




Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature