Friday, 2 February 2018

TULANG BELAKANG & PREMIUM BEAUTIFUL

Selamat datang Februari.

Bulan baru, semangat pun perlu tinggi. Semangat Olyn bertambah-tambah 500% setiap kali update senarai client PB yang kita dah berkongsi kebaikan PB.
Antara momen best bila berjumpa dengan client ialah melihat wajah ceria client.
Ceria sebab apa?
Bayangkan kalau korang sakit pinggang? Time sakit tu boleh buat hilang moodkan. Nak setel keje pun jadi slow. Itu baru sakit pinggang biasa-biasa.
Bayangkan macam client ni.
Puan Dayah, Melaka

Pernah lumpuh separuh badan. Tak boleh bergerak. Terlantar atas katil. Akibat jatuh motor. Tulang belakang slip. Sampaikan client ni alami kemurungan. Anak yang masih kecil pun dia tak ambil tahu.
Bayangkan selama ni aktif bekerja & bergerak ke sana sini tapi lepas tu tak boleh buat apa2. Lebih 3 tahun dia leka dalam dunianya. Down.Murung. Bila dah boleh bergerak tahu-tahu anak kecil dah besar & dah sekolah. Sekarang, dia azam nak keluar cari kerja. Tapi sebelum tu dia nak cari backsupport terbaik. Untuk kurangkan rasa sakit.
Dia tekad nak berubah demi anak-anak. Nak sihat & ceria kembali demi anak-anak, suami & keluarga yang tak putus-putus bagi sokongan pada dia.
Bila kita konsult & pakaikan #premiumbeautiful (PB) pada client ni, feedback pertama 'SEDAP..BEST..Rasa kemas belakang kena pegang'
Yup! Itulah kelebihan PB. Bukan fokus untuk cantik & kami juga bukan beautician. Kepakaran kami adalah memastikan para wanita lebih berkeyakinan menjalani aktiviti harian sebagai seorang anak, ibu & juga isteri.
Jaga TULANG BELAKANG kita jika kita sayangkan keluarga & anak-anak. Jangan lepaskan peluang menikmati masa-masa indah bersama anak-anak.
Cantik no 2, Sihat kita utamakan dahulu.
Hubungi Olyn
+6016 3542963
+6016 3542963
+016 3542963
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature