Friday, 23 March 2018

FAZURA DUTA HAIO : PELUANG CAPAI IMPIAN


PELUANG CAPAI IMPIAN DARI RUMAH,  YANG BOLEH DIWARISKAN PADA ANAK-ANAK.
.
'OMG..FAZURA PUN EXCITED GALAK WANITA 'FLY HIGHER'.

'Tangan yang menghayun buaian boleh menggegar dunia'..
Pernah dengar kan. Tangan siapa? 
.
.
Tentulah tangan wanita HEBAT yang anda kenali. Dialah ibu, isteri & anak. Berapa ramai yang mengetepikan perasaan tinggalkan anak-anak di rumah pengasuh demi tuntutan kerjaya & berapa ramai juga yang tekad berhenti kerja demi membesarkan anak-anak sendiri atau menjaga orang tua yang sakit.
.
.
Bila yang dah berkahwin, keutamaan belanja of course more kepada keluarga. Kadang tu dah aim untuk beli something untuk diri sendiri, tapi sampai masa terbeli untuk anak2.Itu kejadian biasa mak2 kannn..
.
.
Ni bulan puasa & Raya pun nak dekat, aishh..iklan baju raya pun dah banyak keluar. Best sangat kalau tahun ni boleh bagi lebih pada mak ayah, buat persiapan puasa & raya sekali. 
.
.
Nak minta lebih pada suami, bukan setiap masa atau sesuka hati boleh demand itu ini. Lebih-lebih kalau beridam barang2 berjenama atau nak travel oversea. Sampai ada yang main kutu, fikir usaha lain tanpa ganggu perbelanjaan keluarga. 
.
.
'Ukur baju di badan sendiri' tak semestinya suruh kita berserah. BEST KE BEST kalau ada banyak pilihan. Pilihan yang boleh waris ke anak-anak pula tu. Peluang bina bisnes turun temurun. 
.
.
GUNA ONLINE JERRR...SENANG SANGAT NI!
.
.
Macam-macam pula tu plan bisnes yang READY untuk dipecutkan. 
.
✔E-commerce-kedai online disediakan
✔Bonus & untung runcit besar
✔Produk DEMAND TINGGI 
✔Bimbingan bisnes PERCUMA- ONLINE & OFFLINE 
✔Ribuan testimoni clients & marketing tools tersedia
✔PROMOSI KAW2 oleh HQ-Billboard, Iklan TV, Radio,Duta

Anda juga boleh baca TIPS TAMBAH PENDAPATAN DI SINI
.
COME FLY HIGHER WITH US

Hubungi
+6016 354 2963
+6016 3542963
+6016 3542963
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature