Tuesday, 30 October 2018

Harga Kilang Premium Beautiful

Hi semua..

Lama Olyn tak update blogkan.

Bisnes havoc berjalan di Instagram & Facebook. Terima kasih tau pada yang sentiasa percaya untuk dapatkan Premium Beautiful. Lebih-lebih lagi, pada yang follow Instagram & facebook Olyn, mesti tahu sekarang PB ada Promosi Harga Kilang.

Memang berbaloiiiii tau. Sama harga macam 20 tahun yang lepas. Jadi, pada yang dah lama sangat mengidam nak pakai Premium Beautiful, dah lama sangat sedih tak dapat sarung baju idaman, sedih bila nak join aktiviti yang lasak sikit dah rasa mengah-mengah, end up duduk je tepi padang tengok anak2 main..

Inilah masanya.

Sayangnya kalau terlepas promosi harga tak masuk akal ni. Classic & Elegance yang sentiasa jadi idaman wanita.

Nak beli asing pun boleh. 

Yang selalu stress punggung leper, makin lebar sama dah macam lebar kerusi ofis tu, yang peha pun sekali naik, sampai melecet-lecet berlaga ywaktu berjalan, inilah masanya ambil peluang harga girdle tengah murah. Bukan setakat luaran, dalaman sekali dapat faedah Itulah kelebihan FIR dalam PB. Yang selalu senggugut teruk, period datang tak teratur, ada keputihan, & yang nak berpantang, pakai Long girdle PB ni. 

Yang selalu segan payudara kecil, lembik , kendur & lemak banyak pula tu kat belakang badan & bawah dada, cepat2 tukar bra biasa dengan Long Bra PB. Saiz payudara korang tu besar tapi sebab salah pilih bra, lemak abis bersepah2 ke tepi & belakang. Mari kita tolak lemak ke tempat sepatutnya. Payudara jadi lebih padat & tegang. Jangan risau kalau payudara besar seaklipun. Pakai PB, takkan buat payudara melimpah. Lebih takut kalau payudara labuh. Biar kita kasi terletak di tempat sepatutnya.

Yang menyusukan baby, yang aktif bersukan atau yang ingin jaga payudara supaya terletak, diampu rapi, tukar bra biasa korang dengan short bra PB.Berbaloi & yang penting bahu & belakang badan pun tak sakit. Nak aktif bersukan pun tak rasa segan payudara melambung-lambung sebab dgn short bra PB, in sah Allah, payudara terletak kemas.


Jadi, apa tunggu lagi.
Dapatkan PB pada harga KILANG ni.

Follow Olyn juga di IG
IG: @premiumbeautifulmy

untuk more updates on promo & testimonies.

Cepat tau..Olyn nanti nak share pula pasal SET PULIH DARA (SPD).
ha..combination lengkap untuk kita orang perempuan.
korang boleh follow dulu IG : @spd2u

rugi kalau tak tahu. Nora Danish pun pm nak beli SPD. Orang2 dah kawen memang faham sangatlah kenapa mereka perlu amalkan SPD.


Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature